‘Glasvezel Buitenaf’ voor snel internet in het buitengebied van Brabantse Wal

Bob van den Berg

Snel internet voor iedereen in Nederland. Dát is onze ambitie. Niet alleen in de stad of een bepaalde regio, maar ook in het buitengebied of op het platteland.

De campagne voor de regio Brabantse Wal en Halderberge is in volle gang. Alleen wanneer 50% van de adressen uit het campagnegebied zich aanmeldt voor 4 juni 2018, is de campagne geslaagd en kan er een glasvezelnetwerk aangelegd worden.

Deze campagne wordt mede door gedreven ambassadeurs en lokale verkopers gepromoot in de regio. De aangeschreven adressen uit dit gebied kunnen zich via één van de dienstaanbieders inschrijven voor een glasvezelabonnement.

Het aanbod is simpel, voor iedereen hetzelfde en bestaat uit twee delen. Namelijk uw abonnement bij een dienstaanbieder voor televisie, internet en telefonie. Daarnaast een vastrechtvergoeding die u kunt afkopen of maandelijks bovenop uw abonnement kan betalen.

De tijd begint te dringen, u heeft nog drie weken om u aan te melden. Heeft u nog vragen? Bezoek dan de lokale resellers, deze vindt u op de website. Zij staan u graag te woord. Of bezoek de aanmeldavonden die georganiseerd worden.


Aanmeldavonden 

15 mei 2018

Aanmeldavond Oudenbosch, Bosschenhoofd en Hoeven

Vanaf 19.30 uur

Locatie Café Stroop, Past. van
Breugelstraat 23 te 
Bosschenhoofd

17 mei 2018

Aanmeldavond Oud-Gastel en Stampersgat

Vanaf 19.30 uur

Locatie Gastels Sfeer, 
Gastelsedijk Zuid 8A te 
Oud Gastel

17 mei 2018

Extra informatieavond Bergen op Zoom

Vanaf 20.00 uur

Locatie restaurant van Camping 
“Uit en Thuis”, Heimolen 56 te
Bergen op Zoom.

22 mei 2018

Aanmeldavond Halsteren

Vanaf 19.30 uur

Locatie De Wittenhorst, Lindenlaantje 1
te Halsteren.

24 mei 2018

Aanmeldavond Heerle

Vanaf 19.30 uur

Locatie De Afspanning, 
Herelsestraat 97 te Heerle

29 mei 2018

Aanmeldavond Bergen op Zoom

Vanaf 20.00 uur

Locatie Heimolen 56 te 
Bergen op Zoom

 

De vraag naar glasvezel in het buitengebied is groot.

Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding in het buitengebied groot is, blijkt uit de reeds afgeronde campagnes van Glasvezel buitenaf. Eerder werden glasvezelcampagnes in het Oosten, Westen en Midden van het land succesvol afgerond, bijvoorbeeld in Meierijstad en Sint-Michielsgestel.

Meer informatie over de campagne is beschikbaar op de website: www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/brabantse-wal-en-halderberge.