Archiefweb

Administrator

Deze gemeentelijke website heeft niet als doel om te functioneren als archief. Wij proberen de website zo actueel mogelijk te houden, zodat de juiste informatie en documentatie makkelijk en snel terug te vinden is.

Bent u op zoek naar een pagina of bericht die op de website heeft gestaan maar er nu niet meer op staat? Ga dan naar het Archiefweb. U komt op de website van de vorige dag. Deze site is volledig doorklikbaar met alle informatie, afbeeldingen en documenten. Alleen de functies DigiD, inloggen en zoeken werken niet. Wilt u in het archief toch zoeken, dan kan dat op twee manieren:

  1. via de kalender in de grijze balk links kunt u terug naar de website van een bepaalde dag in het verleden. U kunt terug tot 3 mei 2013. Op die datum kunt u tevens verder terug navigeren naar het verleden, naar bijvoorbeeld het nieuwsarchief;
  2. via de zoekfunctie in de grijze balk kunt u zoeken op een trefwoord. U krijgt dan een overzicht van de pagina’s waarop dat trefwoord heeft gestaan. Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Wanneer u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd.

Archief college- en raadsstukken

Het archief van de college- en raadsstukken kunt u vinden tevens vinden op het Archiefweb en op het Bestuurlijk Informatie Systeem (BIS).