Schakelkast

Administrator

In de openbare ruimte van de gemeente Bergen op Zoom staan schakelkasten die noodzakelijk zijn voor het functioneren van verkeersregelinstallaties, parkeerverwijssystemen en dergelijke. Daarnaast staan er nog honderden kasten voor elektriciteits- en kabelvoorzieningen, enzovoort. Onderstaand tonen wij u een aantal voorbeelden van schakelkasten.

Schakelkast drukriolering

Problemen met een schakelkast van de drukriolering? Maak een melding Openbare Ruimte in de categorie schakelkasten. 

Het is van belang dat u nauwkeurig doorgeeft wat het probleem is en waar zich het probleem voordoet. Op deze wijze kan de gemeente snel en adequaat handelen.

Schakelkast drukriolering

Schakelkast VRI

Problemen met een schakelkast van een Verkeersregel Installatie (VRI)? Maak een melding Openbare Ruimte in de categorie schakelkasten. Het is van belang dat u nauwkeurig doorgeeft wat het probleem is en waar zich het probleem voordoet. Op deze wijze kan de gemeente snel en adequaat handelen.

Schakelkast VRI

Schakelkast overig

Problemen met kasten kunnen gemeld worden bij Ziggo of KPN: 
www.kpn.com/prive/klantenservice.htm
www.ziggo.nl/#klantenservice
www.enexis.nl

Schakelkast overig

Calamiteit

Indien er sprake is van een calamiteit , dan kunt u direct telefonisch contact opnemen met het Klant Contact Centrum op nummer 14 0164. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor situaties, die direct een gevaar opleveren voor gebruikers van de openbare ruimte.