Maak kennis met de (zorg)producten van morgen

Emmy Prinse

Zo lang mogelijk gezond blijven en zelfstandig wonen, dat willen we allemaal. Steeds vaker maken we daarbij gebruik van handige en slimme oplossingen. Deze producten zorgen voor meer comfort of dienen als handig hulpmiddel voor alledaagse activiteiten. Maar welke producten zijn er allemaal? En welke zijn geschikt voor jou? Huis van Morgen laat het zien en legt het uit.

Nieuwe oplossingen, heel dichtbij
Het Huis van Morgen is een initiatief van de gemeenten Roosendaal en Bergen op Zoom. De organisatie wil mensen zo lang mogelijk gezond houden, in staat stellen voor zichzelf te zorgen en zelf de regie te voeren. Dit door innovatieve oplossingen te stimuleren en toe te passen. Dat doet zij door burgers, bedrijven, organisaties in zorg en welzijn, onderwijs en overheid samen te brengen. Het Huis van Morgen is gevestigd op de Zorgboulevard van het Kellebeek College in Roosendaal. Hier kun je tijdens de inloopdagen diverse producten bekijken en zelf uitproberen. Daarnaast bezoekt het mobiele Huis van Morgen locaties in de regio. Op die manier krijg je een goede indruk van wat er nu al mogelijk is. Ook kun je via de website rondkijken in het Huis van Morgen en zelf kiezen over welke producten je meer wilt weten.

Jouw vraag staat centraal
Het Huis van Morgen zoekt samen met jou naar antwoorden op de vragen die je hebt. Op de website vind je informatie, tips en adviezen. Je kunt zoeken op specifieke thema’s zoals ‘Veiligheid’ en ‘Mobiliteit’, maar ook op een bepaalde aandoening zoals diabetes, COPD of dementie. 

Huis van Morgen bezoeken?
Naast de inloopdagen, ben je ook op andere dagen van harte welkom op de vaste locatie in Roosendaal. Stuur een bericht met daarin je voorkeursdatum via het contactformulier op de website.

Meer informatie
Wil je meer weten over nieuwe producten of toepassingen, of heb je een specifieke vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het Huis van Morgen. Dat kan per telefoon of e-mail.

Huis van Morgen 
Oostelijke Havendijk 1
4704 AD Roosendaal
T  0165 - 224 631
E  info@huis-van-morgen.nl
www.huis-van-morgen.nl