maart

• Forum voor Democratie ook in Bergen op Zoom grootste

In Bergen op zoom is forum voor Democratie met de verkiezingen voor Provinciale Staten de grootste partij geworden. Met 16,6% van de stemmen is de partij in één klap het grootste. Overigens is dat in meerdere plaatsen in westelijk Noord-Brabant het geval.

• Tracés in beeld na werkateliers met alle betrokkenen

Vandaag presenteert TenneT Projectboek 3 'Tracés in beeld' over het voorgenomen tracé van de nieuwe 380 kV-hoogspanningsverbinding tussen Rilland en Tilburg. Het projectboek beschrijft de resultaten van de uitwerking van het voorgenomen tracé dat de minister van Economische Zaken in juli 2017 heeft gekozen.

• Bergs college steekt handen uit mouwen tijdens NLdoet

Burgemeester Frank Petter en de wethouders Andrew Harijgens, Evert Weys, Annette Stinenbosch, Patrick van der Velden en gemeentesecretaris Theo Wingens hebben vrijdag meegedaan aan de vrijwilligersactie NLdoet.

• Verbouwing ISD Brabantse Wal

Vanaf 18 maart vindt er een verbouwing plaats bij de ISD (Intergemeentelijke Sociale Dienst) Brabantse Wal aan de Jacob Obrechtlaan 4. De verbouwing is bedoeld, om te zorgen voor een betere dienstverlening voor onze inwoners. De verbouwing zal ongeveer 7 weken duren.