januari

 • Congres voor werkgevers op de Brabantse Wal ‘All we need is work’

  Werkgevers van de Brabantse Wal zijn op donderdagmiddag 14 februari vanaf 12.30 uur welkom in theater de Maagd aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Netwerkorganisatie Samen in de Regio neemt het initiatief en organiseert samen met Werkcentrum Brabantse Wal, MKB Bergen op Zoom en Aangenaam Bergen op Zoom het werkgeverscongres ‘All we need is Work’. Een aansprekend en verrassend programma met als inzet samen het verschil te maken op de arbeidsmarkt.

 • Evert Weys aangedragen als vervangend wethouder

  Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Bergen op Zoom verzoekt op grond van artikel 45b lid 1 van de Gemeentewet de gemeenteraad om de procedure in gang te zetten om een vervanger voor de zieke wethouder Arjan van der Weegen te benoemen.

 • Zuiderwaterlinie zoekt trotse gastheren en -vrouwen

  De Zuiderwaterlinie is de oudste, langste en meest gebruikte waterlinie van Nederland. De laatste jaren groeit de bekendheid van de linie als toeristische bestemming steeds meer en meer. Om de linie in 2019 nog beter in de markt te zetten, zoekt de Zuiderwaterlinie, in samenwerking met IVN Natuureducatie, naar lokale ondernemer-ambassadeurs. Zo’n 50 ondernemers kunnen in februari de cursus ‘Gastheer/-vrouw van het landschap van de Zuiderwaterlinie’ volgen. Na de cursus kunnen zij als officiële ‘Gastheer/-vrouw van de Zuiderwaterlinie’ hun gasten alles vertellen over de Zuiderwaterlinie en het omringende landschap.

 • Nieuwjaarstoespraak Burgemeester

  Lees hier de nieuwjaarstoespraak 2019 van burgemeester Frank Petter.

 • Nieuwjaarsbijeenkomst Gemeente Bergen op Zoom

  Op 7 januari 2019 houdt het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst in de Sint Gertrudiskerk.