Inschrijving voor bedrijven en organisaties KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN geopend

Splinter, F. (Fabiola)

Netwerkorganisatie Samen in de Regio en WSP Werkcentrum Brabantse Wal organiseren in de week van maandag 1 tot en met zaterdag 6 april 2019 de eerste editie van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN.
Bedrijven en organisaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht en Steenbergen kunnen aansluiten en hun deuren open zetten voor mensen die op zoek zijn naar een baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Inschrijven voor bedrijven en organisaties kan tot en met 28 februari op www.kijkbinnenbijbedrijven.nl.

Voor deelnemende werkgevers betekent dit dat zij niet alleen op de lokale maar ook op de regionale arbeidsmarkt zichtbaar worden. Werkzoekenden en belangstellenden wordt zo gelegenheid geboden bedrijven ook in andere gemeenten te bezoeken.

Duurzame inzetbaarheid

In de week van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN ontmoeten werkgevers o.a. potentiële werknemers en stagiaires. Scholieren komen in een bedrijfsbezoek meer te weten over de inhoud van een functie. Dit bevordert de duurzame inzetbaarheid van personeel. De kans op een mis-match wordt namelijk kleiner na een persoonlijke kennismaking.

En er is meer! KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN is ook dé gelegenheid om als bedrijf beter zichtbaar te zijn op de Brabantse Wal. Worden uw reguliere open dagen in deze week gepland, dan lift de organisatie mee op de promotiecampagne. Belangstellenden voor de open dag zouden net zo goed enthousiaste vrijwilligers kunnen worden of goede werknemers.

Ben je op zoek naar werk en heb je interesse om een bedrijf te bezoeken?

Schrijf je dan vanaf 1 maart tot en met 31 maart in via www.kijkbinnenbijbedrijven.nl. Op de site is dan te vinden welke bedrijven en organisaties meedoen en hun deuren opzetten in de week van 1 tot en met 6 april. Voor meer informatie kan je ook op www.kijkbinnenbijbedrijven.nl terecht.

Kijk binnen bij bedrijven logo