februari

 • Gezocht: gastheren/gastvrouwen voor de Gertrudiskerk en het Ravelijn

  Bergen op Zoom is trots op haar vele monumenten. De stad straalt historie uit. En dat doen niet alleen de monumenten. We zijn ook trots op de vele vrijwilligers die het verhaal van de monumenten vertellen. Want pas dan gaan monumenten echt leven.

 • A4: werkzaamheden ter hoogte van knooppunt Zoomland (richting Vlissingen en België); 22-25 feb en 29 mrt-1 april

  Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland in de richting van Vlissingen en België. Hierdoor is van vrijdag 22 februari 21.00 uur tot maandag 25 februari 05.00 uur de A4 tussen oprit (26) Halsteren en afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid in de richting van Vlissingen en België afgesloten voor al het verkeer.

 • Inschrijving voor bedrijven en organisaties KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN geopend

  Netwerkorganisatie Samen in de Regio en WSP Werkcentrum Brabantse Wal organiseren in de week van maandag 1 tot en met zaterdag 6 april 2019 de eerste editie van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN.
  Bedrijven en organisaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht en Steenbergen kunnen aansluiten en hun deuren open zetten voor mensen die op zoek zijn naar een baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Inschrijven voor bedrijven en organisaties kan tot en met 28 februari op www.kijkbinnenbijbedrijven.nl.

 • Nachtvervoer tijdens de Vastenavend

  Zaterdag 9 februari begint de Vastenavend Bergen op Zoom 2019. Net zoals elk jaar rijdt Arriva nachtvervoer vanuit Bergen op Zoom naar Halsteren, Steenbergen, Heerle, Wouw, Roosendaal, Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht en Putte. Ook in de avonduren wordt vanaf Ossendrecht, Huijbergen en Hoogerheide extra capaciteit naar Bergen op Zoom ingezet.

 • Brabantse Voedsel1000

  Op dinsdag 19 februari wordt de Brabantse Voedsel1000 georganiseerd: een bijeenkomst voor Brabanders die met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van het voedselsysteem.

 • Extra raadsvergadering donderdag 7 februari

  Op donderdag 7 februari 2019 wordt er een extra raadsvergadering gehouden. Een aantal raadsleden van diverse fracties hebben hiervoor een verzoek ingediend. Onderwerp is de aankoop van het IRS-gebouw. De extra raadsvergadering begint a.s. donderdag om 21:00 uur.