Meldt u verdachte situaties?

Roks, M. (Marloes)

Onze gemeente houdt een onderzoek onder haar inwoners. Wij willen erachter komen wat uw mening, kennis en ervaring is van de drugsproductie, drugsafvaldumpingen en wildstroperij in het buitengebied.

Komt u vaak in het buitengebied? Dan zouden wij het zeer waarderen als u 5 minuten van uw tijd wil vrijmaken om via deze link de vragenlijst in te vullen. Ook als u geen ervaringen hebt met de drugsproblematiek of wildstroperij is uw inbreng waardevol voor dit onderzoek. De vragenlijst is in te vullen tot zondag 21 april 2019.

Uiteindelijk willen we het gemakkelijker en zo veilig mogelijk maken om te melden, want u bent de ogen en oren van de handhavers, boswachters en politie. Zo zorgen we samen voor een veiliger en schoner buitengebied.

Wilt u meer informatie over de vragenlijst? Of heeft u een eigen ervaring die u wilt delen? Of wilt u een papieren vragenlijst? Dan kunt u contact opnemen via iverhoeven@brabant.nl.