november

• Geen WhatsApp-contact meer met de gemeente

Vanaf 1 december 2019 stopt de gemeente Bergen op Zoom met WhatsApp. Sinds enkele jaren is onze gemeente bereikbaar via WhatsApp. Wij gebruiken hiervoor diensten van een externe leverancier. Deze leverancier heeft ons laten weten dat het vanaf 1 december niet meer mogelijk is om WhatsApp te gebruiken. WhatsApp verbiedt vanaf dan gebruik door de overheid.

• Bergen op Zoom waardeert mantelzorg

Mantelzorgers doen onmisbaar werk. Daarom bedankt de gemeente Bergen op Zoom mantelzorgers dit najaar voor al hun zorg en inzet met een feestelijke dag op 9 november bij Den Enghel in Bergen op Zoom. Deelnemers gaan naar huis met de Mantelwaardering 2019.

• Burgemeester ontbijt met leerlingen De Kreek

Burgemeester Frank Petter schoof woensdagochtend al vroeg aan de ontbijttafel met leerlingen van basisschool De Kreek uit Bergen op Zoom. Hij deed dat in het kader van het Nationaal Ontbijt. In heel Nederland wordt deze week aandacht besteed aan het belang van een goed ontbijt. Het is namelijk gebleken dat veel kinderen nauwelijks de tijd nemen voor een ontbijtje, terwijl het door velen juist gezien wordt als de belangrijkste maaltijd van de Dag. Tijdens de ontbijtsessies wordt aandacht besteed aan Het Vergeten Kind, een stichting die zich inzet voor kinderen die het thuis lastig hebben.