oktober

• 'Voor de (d)raad ermee!'

Wat weet u van de gemeenteraad van Bergen op Zoom?

• Herdenkingsprogramma Bergen op Zoom 2018. ‘Jongeren laat je zien!’

Eind oktober 2018 worden voor de 74e keer, onze geallieerde bevrijders geëerd en herdacht. De Stichting Bevrijding Brabantse Wal en de Gemeente Bergen op Zoom organiseren daarvoor het volgende herdenkingsprogramma. Bij alle onderdelen bent u van harte welkom.

• Asfaltonderhoud met wegafsluitingen

Op diverse locaties voert de firma DuraVermeer in opdracht van de Gemeente Bergen op Zoom op korte termijn onderhoudswerkzaamheden aan de asfaltverharding uit.

• Aanmelden inspiratiesessies

Oproep van de burgemeester en wethouders om samen inspiratie op te doen.

• Op weg naar een dementievriendelijke vereniging?

Op maandag 12 november is er in de theaterzaal van Rijksscholengemeenschap ’t Rijks een bijeenkomst over dit onderwerp. Speciaal voor vertegenwoordigers van verenigingen en clubs. Dit is belangrijk omdat dementie steeds vaker voorkomt.

• ProRail digitaliseert informatie aan omwonenden

ProRail zorgt voor een veilig, betrouwbaar, punctueel en duurzaam spoor. Daarom onderhouden en vernieuwen ze continu het spoor, de wissels en de stations. Bij (nachtelijke) werkzaamheden informeert ProRail de omwonenden van het spoor. Dit doen ze met een huis-aan-huis bewonersbrief. Maar net als vele andere organisaties stopt ProRail per 2019 met het sturen van huis-aan-huis brieven en stappen ze over op digitale communicatie. Digitale communicatie is efficiënter, sneller en duurzamer.