• Zwembad De Schelp wordt grondig aangepakt

Het vervangen van alle roestvrijstalen bevestigingspunten in de draagconstructie van zwembad De Schelp gaat de gemeente Bergen op Zoom ruim € 1,5 miljoen kosten. Daarmee zal zo snel mogelijk worden gestart.

• Dijkgraaf zoekt bestuursleden

Wist je dat er in Midden- en West-Brabant 568 kilometer dijken, 227 gemalen, 1750 stuwen en 17 sluizen en waterbergingsgebieden zijn? Dat we ruim 8.000 kilometer aan sloten, beken en rivieren hebben? En dat wij samen miljoenen liters afvalwater produceren? Het waterschap Brabantse Delta zorgt dat onze dijken veilig zijn, dat we droge voeten houden én zorgt voor schoon en voldoende water. Mede dankzij het waterschap kun jij veilig wonen, werken en genieten van water.

• ‘Glasvezel Buitenaf’ voor snel internet in het buitengebied van Brabantse Wal

Snel internet voor iedereen in Nederland. Dát is onze ambitie. Niet alleen in de stad of een bepaalde regio, maar ook in het buitengebied of op het platteland.

• Vergaderingen gemeenteraad in mei

In verband met de benoeming van de wethouders is er een extra raadsvergadering op 17 mei 2018, aanvang 19.30 uur. De beeldvormende vergadering is hierdoor verplaatst naar 24 mei a.s. om 19.30 uur.

• Lever oude elektrische apparaten en spaarlampen in op de milieustraat

Inwoners die afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren op een van de milieustraten van Saver, steunen daarmee een lokaal goed doel, namelijk Stichting Paul.

• Grote brand op industrieterrein

Op industrieterrein Theodorushaven Noordland is maandagavond even na 20.00 uur brand uitgebroken in een leegstaand pand. De hulpdiensten waren snel met groot materieel ter plaatse. Het is op dit moment nog niet bekend of er nog mensen in het pand aanwezig waren.

• Voorlichtingsbijeenkomst Dementie en langer thuis wonen

Vitaal Brabant organiseert woensdag 16 mei een voorlichtingsbijeenkomst over dementie. Bedoeld voor personen met geheugenproblemen (jong en oud), mantelzorgers, familieleden en andere geïnteresseerden in de gemeente Bergen op Zoom.