NLdoet: burgemeester en wethouder zijn er bij

Roks, M. (Marloes)

Burgemeester Frank Petter en wethouder Patrick van der Velden hebben vrijdagochtend in boerderij De Kleine Kievit meegedaan aan de landelijke actie NLdoet die door het Oranje Fonds jaarlijks wordt georganiseerd. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag (deel) de handen uit de mouwen te steken.

Twee groepen van basisschool De Biezenhof kregen vrijdagochtend hulp van burgemeester Frank Petter en wethouder Patrick van der Velden bij het inzaaien van bloemenvelden en bij het maken van bijenhotels.

Bijen staan dit jaar centraal tijdens de NL doet-dag. Brabants Landschap, het Natuurpodium, de Kleine Kievit en bijenhoudersvereniging De Wal van Brabant organiseren een bijenwerkdag op de Brabantse Wal.