Starterscentrum Bergen op Zoom (SCB)

Administrator

Het StartersCentrum Bergen op Zoom is er voor (door)startende ondernemers in de gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht en omgeving.

Het SCB biedt de (door)startende ondernemer relevante informatie, een breed netwerk van ondernemers en partners inclusief netwerkavonden, een persoonlijkintakegesprek, bedrijfsbezoeken, workshops, ondernemerscoaches en huisvesting.

Ben je een startende ondernemer? Dan kan het StartersCentrum je van dienst zijn.

Denk je er over om je eigen bedrijf op te zetten? Zit je nog in de opstartperiode (maximaal 5 jaar)? Of ben je juist bezig met een doorstart? Dan is het StartersCentrum Bergen op Zoom er voor jou.

Het StartersCentrum Bergen op Zoom ondersteunt en begeleidt starters in de gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht en omgeving met als doel om meer mensen een eigen onderneming te laten starten en deze onderneming tot een succes te maken. Een eigen onderneming opzetten is tenslotte iets wat je niet iedere dag doet. Want: hoe begin je? En wáár begin je? Zaken als een ondernemingsplan, rechtsvorm, marketingstrategie, administratie… hoe pak je dat aan?

Het StartersCentrum Bergen op Zoom is dé partij voor startende en doorstartende ondernemers. Met haar ervaring, expertise en een uitgebreid netwerk kan het StartersCentrum Bergen op Zoom je op weg helpen met het starten van je onderneming.

Indien u graag een afspraak wilt maken met de Kwartiermakers van het SCB dan kunt u op de website van SCB een intakeformulier invullen en zij nemen dan contact met u op.