Groei en financiering

Administrator

REWIN ondersteunt West-Brabantse bedrijven uit het Midden- en KleinBedrijf die plannen hebben voor de uitbreiding van hun bedrijf. REWIN ondersteunt deze bedrijven bij het ontwikkelen van hun groeiplannen en bij het realiseren van de benodigde investeringen.

Ondernemers die willen werken aan hun groeistrategie kunnen deelnemen aan het programma STRATOS. In een groep van acht MKB bedrijven wordt - onder leiding van ervaren coaches uit het grootbedrijf - gewerkt aan de ontwikkeling van uw groeiplannen en een strategie voor de toekomst van uw bedrijf.

Ondernemers die vergevorderde plannen hebben om uit te breiden en te investeren kunnen bij REWIN terecht voor specifieke vragen over de financiering van hun groeiplannen. Een  bedrijfsadviseur bekijkt samen met u naar de onderbouwing van uw groeiplannen. Indien investeringen noodzakelijk zijn, zoeken wij samen met u naar een passende financiering voor uw groeiplannen. U kunt ook contact opnemen met Michael Bakker: 076-5646784 of m.bakker@rewin.nl.