De Bergse mobiliteitsconsulenten helpen u op weg

Splinter, F. (Fabiola)

Het openbaar vervoer is veranderd in de gemeente Bergen op Zoom. Een aantal buslijnen is verdwenen. Hiervoor in de plaats rijdt nu Bravoflex in de stad Bergen op Zoom.

Voor de inwoners van Lepelstraat rijdt een OV-deeltaxi tegen een speciaal tarief van € 1,25 per persoon naar halte Molenplein in Halsteren.

De Plusbus Halsteren-Lepelstraat is niet veranderd. Inwoners van Halsteren en Lepelstraat van 55 jaar of ouder, die minder mobiel zijn, kunnen door enthousiaste vrijwilligers vervoerd worden binnen het vervoersgebied van de gemeente Bergen op Zoom.

En als extraatje rijdt de Plusbus sinds kort elke woensdag om 10.15 uur vanaf buurthuis 't Weike in Lepelstraat naar de supermarkten in Halsteren.

Meer informatie over de nieuwe dienstregeling voor Bergen op Zoom is te vinden op www.bravo.info.

Momenteel is ook de OV-deeltaxi nog actief. Kijk voor meer informatie op www.deeltaxi-westbrabant.nl of reserveer meteen een rit via 088 07 610 00 (lokaal tarief).

Mobiliteitsconsulenten

Weet u niet hoe het (openbaar) vervoer werkt in de gemeente Bergen op Zoom of heeft u liever dat er een keer iemand met u mee gaat, dan komt de mobiliteitsconsulent in beeld.

In Bergen op Zoom zijn maar liefst 5 vrijwillige mobiliteitsconsulenten actief. Deze mensen staan te popelen om u te helpen en zijn bereikbaar via de Welzijnsorganisatie WijZijn Bergen op Zoom, tel. 0164 23 70 56 of e-mail: mobiliteitsconsulent@wijzijntraversegroep.nl.

Meer informatie is beschikbaar op www.wijzijnbergenopzoom.nl, onder welzijnsdiensten.

Bravolex