februari

• Beeldvormende vergadering gaat niet door

Beeldvorming 1, de beeldvormende vergadering die op donderdagavond 20 februari gehouden zou worden, gaat niet door.

• Stadskantoor tijdens Vastenavend dicht

Op maandag 24 en dinsdag 25 februari is het stadskantoor in verband met de Vastenavend gesloten. Alleen voor aangifte van geboorte en overlijden kan men tussen 09.00-10.00 uur terecht. Vanaf woensdag 26 februari gelden weer de normale openingstijden.

• Aanslagen lokale belasting 2020

Eind februari ontvangt u de jaarlijkse aanslag voor de gemeentelijke- en waterschapsbelastingen:

Wie gebruik maakt van MijnOverheid, vindt het aanslagbiljet terug in de Berichtenbox (uw digitale postbus).
    Wie nog niet is aangemeld bij de Berichtenbox, ontvangt een papieren aanslag per post.

• De Bergse mobiliteitsconsulenten helpen u op weg

Het openbaar vervoer is veranderd in de gemeente Bergen op Zoom. Een aantal buslijnen is verdwenen. Hiervoor in de plaats rijdt nu Bravoflex in de stad Bergen op Zoom.

• Denk mee over gedeelde mobiliteit in West-Brabant!

Om optimaal in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen gaan de gemeenten in West-Brabant, het samenwerkingsverband Regio West-Brabant en de provincie, samen het mobiliteitssysteem vernieuwen. Om achter de behoeftes van reizigers te komen wordt er een enquête gehouden.

• Zwembad De Schelp heropent haar deuren

Vanaf dinsdag 11 februari 2020 opent zwembad De Schelp in Bergen op Zoom weer haar deuren. De komende dagen starten de zwemlessen, de activiteiten van verenigingen en het vrij zwemmen. Na een ingrijpende renovatie opende het zwembad op 2 september 2019, maar na zes weken sloot het zwembad opnieuw door een storing in een van de technische systemen. Op dit moment staan alle lichten op groen voor de heropening van het zwembad.