december

• 27 december filmopnames op het Ravelijn

Vandaag van 16.00 tot 20.00 uur maakt de gemeente Papendrecht filmopnames op het Ravelijn. Daarbij wordt met rook gewerkt. Dus als je er rook ziet: de gemeente, de brandweer en de politie weten ervan!

• Nieuwe dienstregeling OV

Sinds gisteren 15 december is de nieuwe OV dienstregeling van start gegaan.

• Wethouder Evert Weys voorgedragen als nieuwe burgemeester van gemeente Hilvarenbeek

Een jaarlang is hij wethouder in de gemeente Bergen op Zoom geweest. In eerste instantie tijdelijk, vanwege het uitvallen van Arjan van der Weegen, later als opvolger van diezelfde Van der Weegen. Binnenkort vertrekt Evert Weys echter naar de gemeente Hilvarenbeek. Daar maakte de gemeenteraad dinsdagavond 3 december, bekend dat Weys wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van die gemeente. 5 februari 2020 staat de installatie van burgemeester Weys op de agenda van de gemeenteraad in Hilvarenbeek.

• Woningbouw Meander fase 2 binnen De Markiezaten

Op 4 december jl. hebben de wethouders Patrick van der Velden en Annette Stinenbosch en de directeur van ontwikkelaar BPD regio zuid Erik Leijten de samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor Meander fase 2. Tevens is die dag een grondverkoopovereenkomst gesloten waarmee de gemeente voorjaar 2020 de bouwrijpe grond levert voor een eerstvolgende woonbuurt ten oosten van de Zuiderdreef.

• Per 15 december verandert de OV diensregeling

Per 15 december 2019 verandert de OV dienstregeling van Arriva in Bergen op Zoom en de Brabantse Wal.