• Ereburger en oud-gemeentesecretaris Peter Thomassen overleden

Woensdag 31 mei 2017 is mr. P.B.J.M. (Peter) Thomassen overleden.
    Peter Thomassen was sinds 19 november 2004 ereburger van de gemeente Bergen op Zoom. Van 1 november 1986 tot 1 december 2005 was hij gemeentesecretaris van de gemeente Bergen op Zoom.

• Pop-up store Huis van Morgen: innovaties in de zorg

Bekijk hier de activiteiten van de komende dagen

• Werkzaamheden wijk Gageldonk-Oost

In opdracht van Brabant Water en Enexis voert aannemer Baas b.v. werkzaamheden uit aan de water- en gasleidingen in wijk Gageldonk-Oost.

• Cadeau uit Zilverstad voor Bergen op Zoom

Bij de opening van de zilvertentoonstelling ‘Voorbij ijdelheid’ in Bergen op Zoom op zaterdag 20 mei jl. ontving burgemeester Frank Petter van de gemeente Bergen op Zoom een bijzondere verrassing uit handen van een delegatie van Schoonhoven Zilverstad. In de zonovergoten tuin van het Markiezenhof overhandigden Zilverstad-ambassadeur Dick de Cloe en burgemeester Cazemier van de gemeente Krimpenerwaard (waartoe Schoonhoven behoort) in aanwezigheid van D66-leider en zilverliefhebber Alexander Pechtold het zilveren cadeau als waardering voor het bijzondere initiatief.

• Heb je op Koningsdag in Bergen op Zoom betaald voor het parkeren? Dan kun je nu je een gratis uitrijkaart krijgen

Op Koningsdag was het namelijk gratis parkeren. Diverse personen hebben die melding echter over het hoofd gezien en gewoon betaald voor het parkeren. Om deze personen tegemoet te komen in de onterechte gemaakte kosten, geeft de gemeente Bergen op Zoom hiervoor een gratis uitrijkaart. Deze is vervolgens eenmalig geldig voor de parkeergarages in Bergen op Zoom.

• Uitgifte zes (laatste) bouwkavels Kijk in de Pot Zuid

1 juni start de inschrijving en dit loopt t/m 21 juni. Uitgifte vindt plaats via loting.

• Werken over de grens? Laat je informeren bij het GIP!

Als je overweegt om in België te gaan werken, bestaat er nu de mogelijkheid om je vooraf goed te laten informeren over alles wat daarbij komt kijken. In een ander land gelden namelijk andere regels.