Wethouder Coppens op bezoek bij Snepvangers Glas

Splinter, F. (Fabiola)

Dat er hard gewerkt is aan het nieuwe onderkomen van Snepvangers Glas aan de Edisonlaan 13 dat kon wethouder Ad Coppens woensdagochtend zelf constateren. In krap een week tijd is de verhuizing van de Kruisakkers naar het nieuwe pand op bedrijventerrein Lage Meren Meilust geregeld.

Het tekent ook de enorme ondernemingslust die eigenaar Monique Snepvangers aan de dag legt. Met trots legt ze uit aan de Bergse wethouder Economische Zaken dat ze blij is met de vestiging op het bedrijventerrein Lage Meren Meilust. “Ik voel me hier meteen thuis. De rijke schakering aan verschillende bedrijven vind ik met name positief aan dit bedrijventerrein. Wij zien hier grote groeikansen”, aldus Monique Snepvangers.

Wethouder Ad Coppens bracht het bezoek in het kader van relatiebeheer. “Bestaande bedrijven zijn voor mij net zo belangrijk als nieuwe bedrijven. Ik ga dan ook graag met een bloemetje langs om aan te geven dat wij als gemeentebestuur trots zijn op dit soort ondernemingen. Daar komt bij dat het hier om een typisch Bergse bedrijf gaat dat in een groeiende markt werkt. Dat kunnen we als college alleen maar heel erg fier op zijn”. 

Coppens en Snepvangers