Bekendmaking Basisregistratie Personen (BRP) -14 mei 2017

Roks, M. (Marloes)

Bekendmaking voornemens en besluiten tot ambtshalve uitschrijving uit de BRP, omdat onderstaande personen niet (meer) wonen op het adres waar ze in de basisregistratie personen (BRP) staan geregistreerd.

Voornemen tot ambtshalve uitschrijving

Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande personen naar alle waarschijnlijkheid niet (meer) woonachtig zijn op het adres waar ze in de basisregistratie personen (BRP) staan geregistreerd. Het college van burgemeester en wethouders is om die reden voornemens onderstaande personen uit te schrijven uit de BRP.

Naam  (geboortedatum):

• J.P. Harthoorn                                     19-10-1944

• D.C.J. Hell                                           20-03-1989

• E. Korkmaz                                          08-07-1990

• S.L. Kuzee                                           15-12-1986

• S.H. Yurtseven                                    12-07-1986

Belanghebbenden kunnen binnen drie weken na deze publicatie schriftelijk en/of mondeling een zienswijze kenbaar maken op bovengenoemde voornemens tot ambtshalve uitschrijving. Als wij na drie weken geen zienswijze(n) hebben ontvangen, besluiten wij bovenstaande personen vanaf de datum van de publicatie van het voornemen ambtshalve uit te schrijven uit de BRP. Dit houdt in dat deze personen vanaf die datum niet langer staan ingeschreven in Nederland.

Een ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan grote persoonlijke en/of financiële gevolgen hebben voor de betrokkene. Als u op de hoogte bent van het huidige adres van één van bovengenoemde personen, verzoeken wij u om de medewerkers van team Publieksdiensten hiervan op de hoogte te stellen.

Voor het kenbaar maken uw zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met team Publieksdiensten, telefonisch bereikbaar op 140164 of via email: publieksdiensten@bergenopzoom.nl.

Datum publicatie: 14-05-2017

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Besluiten ambtshalve uitschrijving

Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet (meer) woonachtig zijn op het adres waar ze in de basisregistratie personen (BRP) staan geregistreerd.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om onderstaande personen, overeenkomstig artikel 2.22 Wet BRP, ambtshalve uit te schrijven uit de BRP. Dit betekent dat onderstaande personen, met ingang van de datum van de publicatie van het voornemen, niet meer staan ingeschreven in Nederland.

Naam (geboortedatum):

• L. Abokar                                             01-07-1994

• A.J.M. Bastijns                                      23-01-1955

• P. Salic                                                 01-01-1978

• L. Vermeulen                                        21-03-1964

Belanghebbenden kunnen tegen bovengenoemde besluiten binnen zes weken na de datum van publicatie een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom.

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en moet ten minste bevatten:

• de naam en het adres van de indiener;
  • de dagtekening
  • een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt;
  • de gronden van het bezwaar.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met team Publieksdiensten, telefonisch bereikbaar op 140164 of via email: publieksdiensten@bergenopzoom.nl.

Datum publicatie: 14-05-2017