Proclaimer

Administrator

Link naar website derde(n)

Op deze site staan links aan naar andere websites. Logischerwijs zijn wij niet verantwoordelijk voor alle informatie op deze externe sites, delen wij niet altijd de meningen die daar verkondigd worden en kunnen we ook niet instaan voor de accuraatheid van de informatie die daar staat. Natuurlijk proberen we wel zo zorgvuldig mogelijk de sites waar we naar verwijzen te selecteren.
Mocht u op de één of andere manier denken schade te hebben opgelopen door fouten op deze site, laat het ons dan weten. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Copyright

De gemeente Bergen op Zoom behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van de gemeente Bergen op Zoom verstrekte informatie. Echter is het in het kader van Open Data en de Wet Hergebruik Overheidsinformatie (WHO) toegestaan om de gepubliceerde informatie opnieuw te gebruiken.

Het beeldmerk (logo) van de gemeente Bergen op Zoom is onderdeel van de huisstijl. De gemeente Bergen op Zoom heeft het auteursrecht en merkrecht op dit beeldmerk. Het mag niet zonder toestemming van de gemeente door derden worden gebruikt.